Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Nieuwsbericht

Eerste recensie De Erfwachter

Eerste recensie over De Erfwachter

Het is altijd spannend om te horen wat anderen van een boek vinden en daarom ben ik ook erg blij met deze recensie over De Erfwachter. Lees hier verder wat Connie van Connie's Boekenblog vindt van De Erfwachter.

Read More

Pocketuitgave op FACTS Gent

Pocketuitgave De Erfwachter op de Facts Gent

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober is Atalanta Nèhmoura aanwezig op de FACTS in Gent. Hier zal de pocketuitgave van de Erfwachter voor het eerst aan het publiek getoond worden.

Read More

Inschrijving gesloten

Inschrijving De Erfwacht gesloten

Het heeft even geduurd voordat we weer iets op deze site hebben gepost vanwege mijn vakantie. Na alle drukte was ik daar ook echt wel aan toe. Na de vakantie kwam ik gelijk weer in mijn hectische werk terecht met nauwelijks tijd voor iets anders. Inmiddels begin ik weer langzaam grip op alles te krijgen en komt er mondjesmaat tijd om hier iets te posten.

Read More

Castlefest update

Castlefest update

De drukte rondom Castlefest is weer voorbij. De afgelopen week moest ik echt even bijkomen, want het gewone werk gaat gewoon door. Na weken van hard werken aan de laatste dingen aan het boek en de kostuums is het nu tijd voor evaluatie.

Read More

Workshop draken tekenen

Workshop draken tekenen

Alle ogen zijn gericht op Castlefest, men zou daarom bijna vergeten dat op 29 en 30 juli in het Drentse Roden Fantasiafest wordt gehouden. Het is een wat kleiner festival en juist zeer knus en gezellig, met ook tijd voor leuke workshops.

Read More